1. Haku

Haemme pyöräsi silloin kun sinulle sopii, myös iltaisin.

2. Säilytys

Säilytämme pyöräsi vakuutettuna valvotussa varastossamme.

3. Palautus

Palautamme pyöräsi - miten ja milloin vain sinulle sopii.


7,5€ / kk


Haemme, säilytämme ja tuomme tavarasi takaisin, eikä sinun tarvitse tehdä mitään. Ilmainen nouto yli kolmen kuukauden säilytyksille, joten sinun ei tarvitse huolehtia tavaran kuljettamisesta. Pilvivaraston valvottu varasto sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä. Suoritamme kuljetukset joustavasti pk-seudulla. Palvelu soveltuu sekä pitkä- että lyhytaikaiseen irtaimiston säilytykseen. Tervetuloa täyden palvelun varastoon!

Virtuaalivarasto

Pyörän talvisäilytys lämpimässä, valvotussa ja kuivassa varastotilassa

Talvi tekee tuloaan ja osalle pyöräilijöistä se merkitsee pyörän valmistamista talviunille. Moni pyöräilijä varmasti jatkaa pyöränsä ajamista läpi talven, mutta osalle pyöräilijöistä pakkaspäivät ovat merkki siitä että kohta on taas aika miettiä mihin pyöränsä laittaisi säilytykseen talvikuukausien ajaksi. Mahdollisuuksia on monia, toki riippuen siitä missä asuu ja mitä säilytystiloja asukkaan käytettävissä on.

Kerrostaloissa löytyy monesti pyörävarasto minne oman pyöränsä saa helposti säilytykseen vuoden ympäri. Kaikilla ei kuitenkaan tätä mahdollisuutta ole tai pelätään, että pyörä varastetaan. Monet säilyttävätkin pyöriään asunnossa esim. parvekkeella tai eteisessä. Eteisessä pyörä on kuitenkin ikävästi tiellä kun olet ripustamassa takkia naulakkoon tai nappaamassa kenkiä telineestä. Parvekkeella pyörä taas on pakkasessa ja kaikenlaisessa tuiskussa, usean kuukauden ajan.

Powered by WHMCompleteSolution