Pilvivarasto on täysin uudenlainen täyden palvelun varastoratkaisu.

Pilvivarasto sopii sinulle haet sitten varastoratkaisua lyhyeksi tai pitkäksi aikaa. Pilvivaraston tavoite on yksinkertainen: tahdomme, että elät kevyemmin.


PALVELUMME

Haemme, varastoimme ja tuomme tavarasi takaisin. Pilvivarasto pitää huolen siitä, että tavaraa ei kerry nurkkiin. Käyttäessäsi Pilvivarastoa saat varastoidusta tavarastasi digitaalisen inventaariolistan, listalta näet mitä sinulla Pilvivarastossa on. Listalta voit koska tahansa tilata kaikki tavarat tai yksittäisen tavaran haluamasi paikkaan, esim. golfbagin suoraan klubille keväällä tai luistimet kotiovelle pakkasten saapuessa.

Mittaamme aina tavaroiden käyttämän tilan, näin et maksa käyttämättömästä tilasta. Hinnoittelumallimme mahdollistaa edulliset hinnat ja täyden palvelun varastoratkaisun. Näin helppoa ja vaivatonta varastoinnin olisi aina pitänyt olla!


YRITYS

Pilvivarasto syntyi kasvuyritysprojektina Turussa 2016. Ideaa kehittäessämme oivalsimme, että Pilvivarasto on myös keino edistää ja osallistua kestävän yhteiskunnan rakentamiseen.

Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ

etunimi@pilvivarasto.fi

matti Matti Tarmio Linkedin
gabriel Gabriel Kivilohkare Linkedin
otto Otto Trapp Linkedin