Miten pakata muuttokuorma? Miten päästä ylimääräisestä tavarasta eroon? Miten tyhjennän vinttikomeroni?

Blogissa annamme vinkkejä, siitä miten arkea ja elämää voi helpottaa tavarapaljouden keskellä.
Tervetuloa mukaan!


REDI & Pilvivarasto

Syyskuun lopulla Vintin jengi sai mahdollisuuden osallistua SRV:n isännöimään #REDIHACK-tapahtumaan Helsingissä. REDI on rakenteilla oleva kauppakeskus- ja asuintornikompleksi Helsingin Kalasatamassa, joka suunnitelmien mukaan valmistuu asteittain syksystä 2018 eteenpäin. REDIn tarkoitus on uudella tavalla yhdistää shoppailu, luonto, kaupunkikulttuuri ja moderni asuminen.

On hetkiä kun tuntuu siltä kuin vuorokauden 24 tuntia eivät riittäisi kaikkeen siihen, mitä tulisi saada päivän aikana hoidetuksi. REDI hankkeen tarkoituksena on muun muassa tarjota asukkailleen yksi ylimääräinen tunti päivään käytettäväksi. Tämän he mahdollistavat löytämällä ne uudet ja juuri oikeat digitaaliset ratkaisut ja toimintamallit jotka auttavat asukkaita hoitamaan arkensa nopeammin ja mutkattomammin. Löytääkseen nämä digitaaliset ratkaisut ja toimintamallit SRV järjesti #REDIHACK tapahtuman jossa startup-yritykset kehittivät viikon ajan uudenalisia digitaalisia ratkaisuja REDIn tarpeisiin.

 

Tapahtumaviikon aikana Vintin jengi työsti ideaa mikä jo jonkin aikaa on pyörinyt porukkamme mielessä, nimittäin Pilvivarasto. Idean tarkoituksena on tehdä varastoinnista helppoa ja huoletonta. Sen sijaan että käyttäjän tarvitsee laittaa omaa aikaansa sopivan varaston löytämiseksi ja tavaran siirtämiseen, riittää että täyttää lomakkeen Pilvivaraston kotisivulla varastotilan tarpeesta ja me hoidamme loput. Pilvivaraston kautta hoidamme tavaran haun, varastoinnin ja palautuksen. Tavarat varastoidaan turvallisesti valvotussa varastotilassa keskeisellä sijainnilla Helsingissä. On kyse sitten yhdestä pyörästä, useasta muuttolaatikosta tai ruokapöytä setistä, me hoidamme kuljetuksen Pilvivarasto-pakettiautolla juuri sinulle sopivalla aikataululla.

Palvelun hinnoittelu muodostuu varastoimasi tavaran koon ja määrän mukaan. Pilvivarastossa et siis maksa käyttämättömästä tilasta. Tavaran nouto on sinulle aina maksutonta ja palautuksen hoidamme kiinteään 10€:n hintaan. Voit tilata joko yhden tai useamman tuotteen kerrallaan. Pilvivaraston varastointipalveluun sisältyy myös inventaariolista jonka avulla voit yksinkertaisesti tarkistaa kaikki varastoidut tavarasi. Inventaariolistan kautta voit myös helposti tarvittaessa tilata jonkin tavaran, jonka haluat että palautamme sinulle joko kotiovelle tai toiseen etukäteen sovittuun osoitteeseen.

 

Pilvivarasto ideamme sai miellyttävän vastaanoton muilta osallistujilta ja tuomaristolta ja ideamme sijoittui kolmen parhaan joukkoon tapahtumaviikon lopulla. Tällä kertaa voiton vei Get Jenny, onneksi olkoon! Muita tiimejä jotka olivat mukana tapahtumassa, olivat Lunchie, Nomenal, Qvik, Sensisto, Gim, Jas partners, Choice, Sola sense, Vessla.

Tavoitteemme on että jokainen meistä voisi elää kevyemmin, joten täytä hakemus sivullamme ja me tulemme hakemaan ylimääräiset tavarasi säilöön!